FREE EXPRESS SHIPPING OVER  €15  IN GREECE
FREE EXPRESS SHIPPING OVER  €15  IN GREECE
0

Το καλάθι μου

Τρόποι Πληρωμής

To inloveboutique.gr για τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ισχύει μόνο για Ελλάδα). Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,99€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

 

PAYPAL. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο inloveboutique.gr .

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία της Alpha Bank η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο inloveboutique.gr .

 

MASTERPASS. Δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Ο πελάτης σας επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το MasterPass Wallet κατευθύνεται στη σελίδα του ψηφιακού πορτοφολιού που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και κάνει login. Επιλέγει μία από τις κάρτες που έχει αποθηκεύσει στο MasterPass Wallet και ολοκληρώνει τη συναλλαγή του γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσει ξανά τα στοιχεία της κάρτας.

Visa Mastercard Maestro  Diners Visa Secure Mastercard Identity Check
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!